SEND HJELP

Den mest effektive måten å hjelpe oss i arbeidet, er å sende hjelp i form av penger. Midlene blir satt raskt og riktig i bruk, der det trengs mest, på bakken. Klikk lenken under for å donere nå.

bli frivillig

Fra 2016 har Salam Norway hatt en plattform for internasjonale frivillige i Bekaadalen i Libanon. Der legger vi til rette for og huser frivillige fra ulike deler av verden. Våre frivillige dekker felt som utdannelsesprosjekt, idrett og aktivitet, distribusjon, utdeling av direktenødhjelp og annet arbeid innenfor direkte og nødvendig bistand. Siden 2016 har vi tilrettelagt for over 1000 frivillige. For mer informasjon se:

hjelp fra norge

Kunnskap er avgjørende for bistand. Følg oss gjerne på Instagram og Facebook. Det er ulike måter man kan bidra på hjemmefra. Del våre oppdateringer, start din egen innsamlingsaksjon, opprett en bursdagsinnsamling.

Sett deg inn i behov før du begynner med en innsamling. Ta gjerne kontakt. Dersom du ønsker informasjon om våre bøsser hører vi gjerne fra deg. Alle donasjoner, både små og store er kjærkomne. Alt fra vaffelsalg til basarer er enkle og fine måter å bistå på. Du kan for eksempel starte din egeninnsamlingsaksjon.

bedrifter

Ta kontakt hvis dere har lyst til å hjelpe.